Arbetet med barnen och barnhemmet fortsätter.  

Vi har nyligen fått ta hand om en 1-månads baby flicka som förlorade sin mamma när en hyddan hon befann sig i kollapsade. En baby utan sin mammas mjölk har inga chanser att överleva i byarna, tyvärr.

Vi har ca 50 barn på hemmet just nu. I december fick några av de större barnen flytta ut in i nya familjer så vi har plats för flera barn som behöver omvårdnad.
Alla skolor har olika färger på sina uniformer. De flesta av våra yngre barn går på skolan närmast vårt barnhem. Däremot går high school eleverna längre bort och bor på skolan.
Vi har tyvärr inte fått igång vår brunn som vi borrade förra året som vi hoppats på. Borren fastnade i hålet längst ner och stoppar all fortsatt borrning. Nu använder de regnvatten och går till floden och tvättar kläderna och blöjorna dagligen. Vi funderar på hur vi ska göra i framtiden.
De fortsätter att plantera grönsaker på landet vi har och försäljningen i kiosken ökar hela tiden. Nu ska det byggas en gångbro över floden rakt nedanför barnhemmet vid floden. Det kommer förkorta vägen för oss att komma till stan och även göra  att fler går förbi vår kiosk.
Tack för att du vill vara med och hjälpa de vuxenlösa barnen i Migori Kenya!