Hösthälsningar

Här kommer några härliga bilder från den barmhärtige samariten. De har numera vatten i alla husen tack vare Jakobs minnesfond och det gör allt arbete mycket lättare förstås. Tänk er 50 barn utan vatten!!!  Vi är så tacksamma till Maria och Erik som står bakom Jakobs minnesfond.
Hela Sverige samlar in till Världens barn med tv och radio som medhjälpare. Tyvärr får våra barn ingenting av deras pengar så jag ber er komma ihåg våra vuxenlösa  barn och skolbarn!!! 
Vi har ca 0,1 % i administrationsavgifter och det kommer av att banken tar betalt när vi flyttar pengar från Sverige till Kenya. Men vi är mycket stolta över vår låga siffra tack vare att alla jobbar oavlönat i Sverige- inte i Kenya!
Den 22.10 flyger vår grupp på 14 personer till Nairobi och fortsätter sen på en rundtur i Kenya där vi är längst i Migori. Det ska bli så roligt!!! Snart får ni höra nyheter från oss direkt!!!
Det är underbart att vi kan förändra barn utan hopp, ge dem en möjlighet till utbildning och liv! 1000 tack för att ni är med!
Glada hälsningar från 
Anette med team